Antracitgrå slips, fluga och näsduk

Antracitgrå slips

Antracitgrå: #293133

Letar du efter en antracitgråfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen antracitgrå. En antracitgråfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i antracitgrå helfärg och även slipsar med endast inslag av antracitgråfärgat så som antracitgråfärgade ränder, antracitgråfärgade rutor, prickar eller annat antracitgråfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla antracitgråfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Antracitgrå fluga

Antracitgråfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga antracitgråfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i antracitgråfärgat, samt även flugor som har fina antracitgråfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna antracitgråfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta antracitgråfärgade flugan just för stunden.

Antracitgrå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande antracitgråfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av antracitgråfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt antracitgråfärgad slips

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.