Aprikos slips, fluga och näsduk

Aprikos slips

Aprikos: #fbceb1

Letar du efter en aprikosfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen aprikos. En aprikosfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i aprikos helfärg och även slipsar med endast inslag av aprikosfärgat så som aprikosfärgade ränder, aprikosfärgade rutor, prickar eller annat aprikosfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla aprikosfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Aprikos fluga

Aprikosfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga aprikosfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i aprikosfärgat, samt även flugor som har fina aprikosfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna aprikosfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta aprikosfärgade flugan just för stunden.

Aprikos bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande aprikosfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av aprikosfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt aprikosfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 45 resultat