Aprikosorange slips, fluga och näsduk

Aprikosorange slips

Aprikosorange: #eb9373

Letar du efter en aprikosorangefärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen aprikosorange. En aprikosorangefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i aprikosorange helfärg och även slipsar med endast inslag av aprikosorangefärgat så som aprikosorangefärgade ränder, aprikosorangefärgade rutor, prickar eller annat aprikosorangefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla aprikosorangefärgade slipsar på ett och samma ställe!

Aprikosorange fluga

Aprikosorangefärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga aprikosorangefärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i aprikosorangefärgat, samt även flugor som har fina aprikosorangefärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna aprikosorangefärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta aprikosorangefärgade flugan just för stunden.

Aprikosorange bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande aprikosorangefärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av aprikosorangefärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt aprikosorangefärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris