Babyrosa slips, fluga och näsduk

Babyrosa slips

Babyrosa: #f7c8da

Letar du efter en babyrosafärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen babyrosa. En babyrosafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i babyrosa helfärg och även slipsar med endast inslag av babyrosafärgat så som babyrosafärgade ränder, babyrosafärgade rutor, prickar eller annat babyrosafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla babyrosafärgade slipsar på ett och samma ställe!

Babyrosa fluga

Babyrosafärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga babyrosafärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i babyrosafärgat, samt även flugor som har fina babyrosafärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna babyrosafärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta babyrosafärgade flugan just för stunden.

Babyrosa bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande babyrosafärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av babyrosafärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt babyrosafärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris