Beige slips, fluga och näsduk

Beige slips

Beige: #f5f5dc

Letar du efter en beigefärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen beige. En beigefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i beige helfärg och även slipsar med endast inslag av beigefärgat så som beigefärgade ränder, beigefärgade rutor, prickar eller annat beigefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla beigefärgade slipsar på ett och samma ställe!

Beige fluga

Beigefärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga beigefärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i beigefärgat, samt även flugor som har fina beigefärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna beigefärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta beigefärgade flugan just för stunden.

Beige bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande beigefärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av beigefärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt beigefärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 319 resultat