Blekblå slips, fluga och näsduk

Blekblå slips

Blekblå: #8ab9f1

Letar du efter en blekblå slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen blekblå. En blekblåfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i blekblå helfärg och även slipsar med endast inslag av blekblått så som blekblåa ränder, blekblåa rutor, prickar eller annat blekblåfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla blekblåa slipsar på ett och samma ställe!

Blekblå fluga

Blekblåa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga blekblåa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i blekblått, samt även flugor som har fina blekblåa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna blekblåa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta blekblåa flugan just för stunden.

Blekblå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande blekblåa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av blekblåa bröstnäsdukar här.

Välj rätt blekblå slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris