Blekgrön slips, fluga och näsduk

Blekgrön slips

Blekgrön: #ade6c4

Letar du efter en blekgrönfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen blekgrön. En blekgrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i blekgrön helfärg och även slipsar med endast inslag av blekgrönt så som blekgröna ränder, blekgröna rutor, prickar eller annat blekgrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla blekgröna slipsar på ett och samma ställe!

Blekgrön fluga

Blekgröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga blekgröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i blekgrönt, samt även flugor som har fina blekgröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna blekgröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta blekgröna flugan just för stunden.

Blekgrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande blekgröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av blekgröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt blekgrönfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris