Bleklila slips, fluga och näsduk

Bleklila slips

Bleklila: #bfa2d6

Letar du efter en bleklilafärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen bleklila. En bleklilafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i bleklila helfärg och även slipsar med endast inslag av bleklila så som bleklila ränder, bleklila rutor, prickar eller annat bleklilafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla bleklila slipsar på ett och samma ställe!

Bleklila fluga

Bleklila flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga bleklila flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i bleklila, samt även flugor som har fina bleklila detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna bleklila flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta bleklila flugan just för stunden.

Bleklila bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande bleklila bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av bleklila bröstnäsdukar här.

Välj rätt bleklilafärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 15 resultat