Blekrosa slips, fluga och näsduk

Blekrosa slips

Blekrosa: #ffe1f2

Letar du efter en blekrosafärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen blekrosa. En blekrosafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i blekrosa helfärg och även slipsar med endast inslag av blekrosa så som blekrosa ränder, blekrosa rutor, prickar eller annat blekrosafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla blekrosa slipsar på ett och samma ställe!

Blekrosa fluga

Blekrosa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga blekrosa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i blekrosa, samt även flugor som har fina blekrosa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna blekrosa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta blekrosa flugan just för stunden.

Blekrosa bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande blekrosa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av blekrosa bröstnäsdukar här.

Välj rätt blekrosafärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris