Brun slips, fluga och näsduk

Brun slips

Brun: #964b00

Letar du efter en brunfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen brun. En brunfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i brun helfärg och även slipsar med endast inslag av brunt så som bruna ränder, bruna rutor, prickar eller annat brunfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla bruna slipsar på ett och samma ställe!

Brun fluga

Bruna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga bruna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i brunt, samt även flugor som har fina bruna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna bruna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta bruna flugan just för stunden.

Brun bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande bruna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av bruna bröstnäsdukar här.

Välj rätt brunfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 479 resultat