Cerise slips, fluga och näsduk

Cerise slips

Cerise: #d63168

Letar du efter en cerisefärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen cerise. En cerisefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i cerise helfärg och även slipsar med endast inslag av cerist så som cerisa ränder, cerisa rutor, prickar eller annat cerisefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla cerisa slipsar på ett och samma ställe!

Cerise fluga

Cerisa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga cerisa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i cerist, samt även flugor som har fina cerisa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna cerisa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta cerisa flugan just för stunden.

Cerise bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande cerisa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av cerisa bröstnäsdukar här.

Välj rätt cerisefärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 108 resultat