Cyan slips, fluga och näsduk

Cyan slips

Cyan: #00ffff

Letar du efter en cyanfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen cyan. En cyanfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i cyan helfärg och även slipsar med endast inslag av cyant så som cyana ränder, cyana rutor, prickar eller annat cyanfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla cyana slipsar på ett och samma ställe!

Cyan fluga

Cyana flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga cyana flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i cyant, samt även flugor som har fina cyana detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna cyana flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta cyana flugan just för stunden.

Cyan bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande cyana bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av cyana bröstnäsdukar här.

Välj rätt cyanfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris