Cyanblå slips, fluga och näsduk

Cyanblå slips

Cyanblå: #00cbff

Letar du efter en cyanblåfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen cyanblå. En cyanblåfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i cyanblå helfärg och även slipsar med endast inslag av cyanblått så som cyanblåa ränder, cyanblåa rutor, prickar eller annat cyanblåfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla cyanblåa slipsar på ett och samma ställe!

Cyanblå fluga

Cyanblåa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga cyanblåa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i cyanblått, samt även flugor som har fina cyanblåa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna cyanblåa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta cyanblåa flugan just för stunden.

Cyanblå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande cyanblåa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av cyanblåa bröstnäsdukar här.

Välj rätt cyanblåfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris