Gammelrosa slips, fluga och näsduk

Gammelrosa slips

Gammelrosa: #b86571

Letar du efter en gammelrosafärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen gammelrosa. En gammelrosafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i gammelrosa helfärg och även slipsar med endast inslag av gammelrosa så som gammelrosa ränder, gammelrosa rutor, prickar eller annat gammelrosafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla gammelrosa slipsar på ett och samma ställe!

Gammelrosa fluga

Gammelrosa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga gammelrosa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i gammelrosa, samt även flugor som har fina gammelrosa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna gammelrosa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta gammelrosa flugan just för stunden.

Gammelrosa bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande gammelrosa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av gammelrosa bröstnäsdukar här.

Välj rätt gammelrosafärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris