Grå slips, fluga och näsduk

Grå slips

Grå: #808080

Letar du efter en gråfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen grå. En gråfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i grå helfärg och även slipsar med endast inslag av grått så som gråa ränder, gråa rutor, prickar eller annat gråfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla gråa slipsar på ett och samma ställe!

Grå fluga

Gråa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga gråa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i grått, samt även flugor som har fina gråa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna gråa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta gråa flugan just för stunden.

Grå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande gråa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av gråa bröstnäsdukar här.

Välj rätt gråfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 623 resultat