Gråblå slips, fluga och näsduk

Gråblå slips

Gråblå: #8ea2af

Letar du efter en gråblåfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen gråblå. En gråblåfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i gråblå helfärg och även slipsar med endast inslag av gråblått så som gråblåa ränder, gråblåa rutor, prickar eller annat gråblåfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla gråblåa slipsar på ett och samma ställe!

Gråblå fluga

Gråblåa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga gråblåa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i gråblått, samt även flugor som har fina gråblåa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna gråblåa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta gråblåa flugan just för stunden.

Gråblå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande gråblåa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av gråblåa bröstnäsdukar här.

Välj rätt gråblåfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 19 resultat