Gråvit slips, fluga och näsduk

Gråvit slips

Gråvit: #c4c4c4

Letar du efter en gråvitfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen gråvit. En gråvitfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i gråvit helfärg och även slipsar med endast inslag av gråvitt så som gråvita ränder, gråvita rutor, prickar eller annat gråvitfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla gråvita slipsar på ett och samma ställe!

Gråvit fluga

Gråvita flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga gråvita flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i gråvitt, samt även flugor som har fina gråvita detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna gråvita flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta gråvita flugan just för stunden.

Gråvit bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande gråvita bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av gråvita bröstnäsdukar här.

Välj rätt gråvitfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris