Gredelin slips, fluga och näsduk

Gredelin slips

Gredelin: #ffffff

Letar du efter en gredelinfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen gredelin. En gredelinfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i gredelin helfärg och även slipsar med endast inslag av gredelinfärgat så som gredelinfärgade ränder, gredelinfärgade rutor, prickar eller annat gredelinfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla gredelinfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Gredelin fluga

Gredelinfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga gredelinfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i gredelinfärgat, samt även flugor som har fina gredelinfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna gredelinfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta gredelinfärgade flugan just för stunden.

Gredelin bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande gredelinfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av gredelinfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt gredelinfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris