Grön slips, fluga och näsduk

Grön slips

Grön: #00dd00

Letar du efter en grön slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen grön. En grönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i grön helfärg och även slipsar med endast inslag av grönt så som gröna ränder, gröna rutor, prickar eller annat grönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla gröna slipsar på ett och samma ställe!

Grön fluga

Gröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga gröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i grönt, samt även flugor som har fina gröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna gröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta gröna flugan just för stunden.

Grön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande gröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av gröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt grön slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 773 resultat