Grönblåbeige slips, fluga och näsduk

Grönblåbeige slips

Grönblåbeige: #15edcc

Letar du efter en grönblåbeige slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen grönblåbeige. En grönblåbeigefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i grönblåbeige helfärg och även slipsar med endast inslag av grönblåbeigt så som grönblåbeiga ränder, grönblåbeiga rutor, prickar eller annat grönblåbeigefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla grönblåbeiga slipsar på ett och samma ställe!

Grönblåbeige fluga

Grönblåbeiga flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga grönblåbeiga flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i grönblåbeigt, samt även flugor som har fina grönblåbeiga detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna grönblåbeiga flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta grönblåbeiga flugan just för stunden.

Grönblåbeige bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande grönblåbeiga bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av grönblåbeiga bröstnäsdukar här.

Välj rätt grönblåbeige slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris