Gul slips, fluga och näsduk

Gul slips

Gul: #ffff00

Letar du efter en gul slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen gul. En gulfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i gul helfärg och även slipsar med endast inslag av gult så som gula ränder, gula rutor, prickar eller annat gulfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla gula slipsar på ett och samma ställe!

Gul fluga

Gula flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga gula flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i gult, samt även flugor som har fina gula detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna gula flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta gula flugan just för stunden.

Gul bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande gula bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av gula bröstnäsdukar här.

Välj rätt gul slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 795 resultat