Guld slips, fluga och näsduk

Guld slips

Guld: #ffd700

Letar du efter en guldig slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen guld. En guldfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i guld helfärg och även slipsar med endast inslag av guldigt så som guldiga ränder, guldiga rutor, prickar eller annat guldfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla guldiga slipsar på ett och samma ställe!

Guld fluga

Guldiga flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga guldiga flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i guldigt, samt även flugor som har fina guldiga detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna guldiga flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta guldiga flugan just för stunden.

Guld bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande guldiga bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av guldiga bröstnäsdukar här.

Välj rätt guldig slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 221 resultat