Guldbeige slips, fluga och näsduk

Guldbeige slips

Guldbeige: #fde295

Letar du efter en guldbeige slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen guldbeige. En guldbeigefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i guldbeige helfärg och även slipsar med endast inslag av guldbeigt så som guldbeiga ränder, guldbeiga rutor, prickar eller annat guldbeigefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla guldbeiga slipsar på ett och samma ställe!

Guldbeige fluga

Guldbeiga flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga guldbeiga flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i guldbeigt, samt även flugor som har fina guldbeiga detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna guldbeiga flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta guldbeiga flugan just för stunden.

Guldbeige bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande guldbeiga bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av guldbeiga bröstnäsdukar här.

Välj rätt guldbeige slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris