Gyllengul slips, fluga och näsduk

Gyllengul slips

Gyllengul: #f5fb3d

Letar du efter en gyllengul slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen gyllengul. En gyllengulfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i gyllengul helfärg och även slipsar med endast inslag av gyllengult så som gyllengula ränder, gyllengula rutor, prickar eller annat gyllengulfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla gyllengula slipsar på ett och samma ställe!

Gyllengul fluga

Gyllengula flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga gyllengula flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i gyllengult, samt även flugor som har fina gyllengula detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna gyllengula flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta gyllengula flugan just för stunden.

Gyllengul bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande gyllengula bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av gyllengula bröstnäsdukar här.

Välj rätt gyllengul slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 25 resultat