Himmelsblå slips, fluga och näsduk

Himmelsblå slips

Himmelsblå: #b1e5f7

Letar du efter en himmelsblå slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen himmelsblå. En himmelsblåfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i himmelsblå helfärg och även slipsar med endast inslag av himmelsblått så som himmelsblåa ränder, himmelsblåa rutor, prickar eller annat himmelsblåfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla himmelsblåa slipsar på ett och samma ställe!

Himmelsblå fluga

Himmelsblåa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga himmelsblåa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i himmelsblått, samt även flugor som har fina himmelsblåa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna himmelsblåa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta himmelsblåa flugan just för stunden.

Himmelsblå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande himmelsblåa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av himmelsblåa bröstnäsdukar här.

Välj rätt himmelsblå slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 23 resultat