Karmin slips, fluga och näsduk

Karmin slips

Karmin: #960018

Letar du efter en karmin slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen karmin. En karminfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i karmin helfärg och även slipsar med endast inslag av karmint så som karmina ränder, karmina rutor, prickar eller annat karminfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla karmina slipsar på ett och samma ställe!

Karmin fluga

Karmina flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga karmina flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i karmint, samt även flugor som har fina karmina detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna karmina flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta karmina flugan just för stunden.

Karmin bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande karmina bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av karmina bröstnäsdukar här.

Välj rätt karmin slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris