Karmosin slips, fluga och näsduk

Karmosin slips

Karmosin: #dc143c

Letar du efter en karmosin slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen karmosin. En karmosinfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i karmosin helfärg och även slipsar med endast inslag av karmosint så som karmosinfärgade ränder, karmosinfärgade rutor, prickar eller annat karmosinfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla karmosinfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Karmosin fluga

Karmosinfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga karmosinfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i karmosint, samt även flugor som har fina karmosinfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna karmosinfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta karmosinfärgade flugan just för stunden.

Karmosin bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande karmosinfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av karmosinfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt karmosin slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris