Khaki slips, fluga och näsduk

Khaki slips

Khaki: #f0e68c

Letar du efter en khaki slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen khaki. En khakifärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i khaki helfärg och även slipsar med endast inslag av khakifärgat så som khakifärgade ränder, khakifärgade rutor, prickar eller annat khakifärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla khakifärgade slipsar på ett och samma ställe!

Khaki fluga

Khakifärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga khakifärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i khakifärgat, samt även flugor som har fina khakifärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna khakifärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta khakifärgade flugan just för stunden.

Khaki bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande khakifärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av khakifärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt khaki slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris