Klarblå slips, fluga och näsduk

Klarblå slips

Klarblå: #7ec0ee

Letar du efter en klarblå slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen klarblå. En klarblåfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i klarblå helfärg och även slipsar med endast inslag av klarblått så som klarblåa ränder, klarblåa rutor, prickar eller annat klarblåfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla klarblåa slipsar på ett och samma ställe!

Klarblå fluga

Klarblåa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga klarblåa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i klarblått, samt även flugor som har fina klarblåa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna klarblåa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta klarblåa flugan just för stunden.

Klarblå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande klarblåa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av klarblåa bröstnäsdukar här.

Välj rätt klarblå slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 25 resultat