Klarröd slips, fluga och näsduk

Klarröd slips

Klarröd: #de1738

Letar du efter en klarröd slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen klarröd. En klarrödfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i klarröd helfärg och även slipsar med endast inslag av klarrött så som klarröda ränder, klarröda rutor, prickar eller annat klarrödfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla klarröda slipsar på ett och samma ställe!

Klarröd fluga

Klarröda flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga klarröda flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i klarrött, samt även flugor som har fina klarröda detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna klarröda flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta klarröda flugan just för stunden.

Klarröd bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande klarröda bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av klarröda bröstnäsdukar här.

Välj rätt klarröd slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 41 resultat