Koppar slips, fluga och näsduk

Koppar slips

Koppar: #b87333

Letar du efter en kopparfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen koppar. En kopparfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i koppar helfärg och även slipsar med endast inslag av kopparfärgat så som kopparfärgade ränder, kopparfärgade rutor, prickar eller annat kopparfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla kopparfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Koppar fluga

Kopparfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga kopparfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i kopparfärgat, samt även flugor som har fina kopparfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna kopparfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta kopparfärgade flugan just för stunden.

Koppar bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande kopparfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av kopparfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt kopparfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris