Korall slips, fluga och näsduk

Korall slips

Korall: #ff7f50

Letar du efter en korallfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen korall. En korallfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i korall helfärg och även slipsar med endast inslag av korallfärgat så som korallfärgade ränder, korallfärgade rutor, prickar eller annat korallfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla korallfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Korall fluga

Korallfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga korallfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i korallfärgat, samt även flugor som har fina korallfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna korallfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta korallfärgade flugan just för stunden.

Korall bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande korallfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av korallfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt korallfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 32 resultat