Korallrosa slips, fluga och näsduk

Korallrosa slips

Korallrosa: #ff4fa1

Letar du efter en korallrosa slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen korallrosa. En korallrosafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i korallrosa helfärg och även slipsar med endast inslag av korallrosa så som korallrosa ränder, korallrosa rutor, prickar eller annat korallrosafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla korallrosa slipsar på ett och samma ställe!

Korallrosa fluga

Korallrosa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga korallrosa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i korallrosa, samt även flugor som har fina korallrosa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna korallrosa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta korallrosa flugan just för stunden.

Korallrosa bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande korallrosa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av korallrosa bröstnäsdukar här.

Välj rätt korallrosa slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 16 resultat