Lavendel slips, fluga och näsduk

Lavendel slips

Lavendel: #b57edc

Letar du efter en lavendel slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen lavendel. En lavendelfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i lavendel helfärg och även slipsar med endast inslag av lavendelfärgat så som lavendelfärgade ränder, lavendelfärgade rutor, prickar eller annat lavendelfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla lavendelfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Lavendel fluga

Lavendelfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga lavendelfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i lavendelfärgat, samt även flugor som har fina lavendelfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna lavendelfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta lavendelfärgade flugan just för stunden.

Lavendel bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande lavendelfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av lavendelfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt lavendel slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 20 resultat