Laxrosa slips, fluga och näsduk

Laxrosa slips

Laxrosa: #ffa07a

Letar du efter en laxrosa slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen laxrosa. En laxrosafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i laxrosa helfärg och även slipsar med endast inslag av laxrosa så som laxrosa ränder, laxrosa rutor, prickar eller annat laxrosafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla laxrosa slipsar på ett och samma ställe!

Laxrosa fluga

Laxrosa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga laxrosa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i laxrosa, samt även flugor som har fina laxrosa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna laxrosa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta laxrosa flugan just för stunden.

Laxrosa bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande laxrosa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av laxrosa bröstnäsdukar här.

Välj rätt laxrosa slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 22 resultat