Lila slips, fluga och näsduk

Lila slips

Lila: #660099

Letar du efter en lila slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen lila. En lilafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i lila helfärg och även slipsar med endast inslag av lila så som lila ränder, lila rutor, prickar eller annat lilafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla lila slipsar på ett och samma ställe!

Lila fluga

Lila flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga lila flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i lila, samt även flugor som har fina lila detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna lila flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta lila flugan just för stunden.

Lila bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande lila bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av lila bröstnäsdukar här.

Välj rätt lila slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 339 resultat