Limegrön slips, fluga och näsduk

Limegrön slips

Limegrön: #bfff00

Letar du efter en limegrön slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen limegrön. En limegrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i limegrön helfärg och även slipsar med endast inslag av limegrönt så som limegröna ränder, limegröna rutor, prickar eller annat limegrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla limegröna slipsar på ett och samma ställe!

Limegrön fluga

Limegröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga limegröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i limegrönt, samt även flugor som har fina limegröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna limegröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta limegröna flugan just för stunden.

Limegrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande limegröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av limegröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt limegrön slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 22 resultat