Ljusblå slips, fluga och näsduk

Ljusblå slips

Ljusblå: #add8e6

Letar du efter en ljusblå slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljusblå. En ljusblåfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljusblå helfärg och även slipsar med endast inslag av ljusblått så som ljusblåa ränder, ljusblåa rutor, prickar eller annat ljusblåfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljusblåa slipsar på ett och samma ställe!

Ljusblå fluga

Ljusblåa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljusblåa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljusblått, samt även flugor som har fina ljusblåa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljusblåa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljusblåa flugan just för stunden.

Ljusblå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljusblåa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljusblåa bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljusblå slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 328 resultat