Ljusbrun slips, fluga och näsduk

Ljusbrun slips

Ljusbrun: #b57a46

Letar du efter en ljusbrun slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljusbrun. En ljusbrunfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljusbrun helfärg och även slipsar med endast inslag av ljusbrunt så som ljusbruna ränder, ljusbruna rutor, prickar eller annat ljusbrunfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljusbruna slipsar på ett och samma ställe!

Ljusbrun fluga

Ljusbruna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljusbruna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljusbrunt, samt även flugor som har fina ljusbruna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljusbruna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljusbruna flugan just för stunden.

Ljusbrun bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljusbruna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljusbruna bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljusbrun slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 18 resultat