Ljusgrå slips, fluga och näsduk

Ljusgrå slips

Ljusgrå: #c4c4c4

Letar du efter en ljusgrå slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljusgrå. En ljusgråfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljusgrå helfärg och även slipsar med endast inslag av ljusgrått så som ljusgråa ränder, ljusgråa rutor, prickar eller annat ljusgråfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljusgråa slipsar på ett och samma ställe!

Ljusgrå fluga

Ljusgråa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljusgråa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljusgrått, samt även flugor som har fina ljusgråa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljusgråa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljusgråa flugan just för stunden.

Ljusgrå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljusgråa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljusgråa bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljusgrå slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 74 resultat