Ljusgrön slips, fluga och näsduk

Ljusgrön slips

Ljusgrön: #98fb98

Letar du efter en ljusgrön slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljusgrön. En ljusgrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljusgrön helfärg och även slipsar med endast inslag av ljusgrönt så som ljusgröna ränder, ljusgröna rutor, prickar eller annat ljusgrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljusgröna slipsar på ett och samma ställe!

Ljusgrön fluga

Ljusgröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljusgröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljusgrönt, samt även flugor som har fina ljusgröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljusgröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljusgröna flugan just för stunden.

Ljusgrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljusgröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljusgröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljusgrön slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 43 resultat