Ljusgul slips, fluga och näsduk

Ljusgul slips

Ljusgul: #ffffe0

Letar du efter en ljusgul slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljusgul. En ljusgulfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljusgul helfärg och även slipsar med endast inslag av ljusgult så som ljusgula ränder, ljusgula rutor, prickar eller annat ljusgulfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljusgula slipsar på ett och samma ställe!

Ljusgul fluga

Ljusgula flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljusgula flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljusgult, samt även flugor som har fina ljusgula detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljusgula flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljusgula flugan just för stunden.

Ljusgul bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljusgula bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljusgula bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljusgul slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris