Ljuslila slips, fluga och näsduk

Ljuslila slips

Ljuslila: #b163d8

Letar du efter en ljuslila slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljuslila. En ljuslilafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljuslila helfärg och även slipsar med endast inslag av ljuslila så som ljuslila ränder, ljuslila rutor, prickar eller annat ljuslilafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljuslila slipsar på ett och samma ställe!

Ljuslila fluga

Ljuslila flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljuslila flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljuslila, samt även flugor som har fina ljuslila detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljuslila flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljuslila flugan just för stunden.

Ljuslila bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljuslila bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljuslila bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljuslila slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 55 resultat