Ljusorange slips, fluga och näsduk

Ljusorange slips

Ljusorange: #ffb089

Letar du efter en ljusorange slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljusorange. En ljusorangefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljusorange helfärg och även slipsar med endast inslag av ljusorange så som ljusorange ränder, ljusorange rutor, prickar eller annat ljusorangefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljusorange slipsar på ett och samma ställe!

Ljusorange fluga

Ljusorange flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljusorange flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljusorange, samt även flugor som har fina ljusorange detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljusorange flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljusorange flugan just för stunden.

Ljusorange bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljusorange bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljusorange bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljusorange slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 22 resultat