Ljusröd slips, fluga och näsduk

Ljusröd slips

Ljusröd: #ff9393

Letar du efter en ljusröd slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljusröd. En ljusrödfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljusröd helfärg och även slipsar med endast inslag av ljusrött så som ljusröda ränder, ljusröda rutor, prickar eller annat ljusrödfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljusröda slipsar på ett och samma ställe!

Ljusröd fluga

Ljusröda flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljusröda flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljusrött, samt även flugor som har fina ljusröda detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljusröda flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljusröda flugan just för stunden.

Ljusröd bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljusröda bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljusröda bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljusröd slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 15 resultat