Ljusrosa slips, fluga och näsduk

Ljusrosa slips

Ljusrosa: #fdd7e4

Letar du efter en ljusrosa slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ljusrosa. En ljusrosafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ljusrosa helfärg och även slipsar med endast inslag av ljusrosa så som ljusrosa ränder, ljusrosa rutor, prickar eller annat ljusrosafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ljusrosa slipsar på ett och samma ställe!

Ljusrosa fluga

Ljusrosa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ljusrosa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ljusrosa, samt även flugor som har fina ljusrosa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ljusrosa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ljusrosa flugan just för stunden.

Ljusrosa bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ljusrosa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ljusrosa bröstnäsdukar här.

Välj rätt ljusrosa slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 58 resultat