Marinblå slips, fluga och näsduk

Marinblå slips

Marinblå: #000080

Letar du efter en marinblå slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen marinblå. En marinblåfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i marinblå helfärg och även slipsar med endast inslag av marinblått så som marinblåa ränder, marinblåa rutor, prickar eller annat marinblåfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla marinblåa slipsar på ett och samma ställe!

Marinblå fluga

Marinblåa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga marinblåa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i marinblått, samt även flugor som har fina marinblåa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna marinblåa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta marinblåa flugan just för stunden.

Marinblå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande marinblåa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av marinblåa bröstnäsdukar här.

Välj rätt marinblå slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 474 resultat