Metallbeige slips, fluga och näsduk

Metallbeige slips

Metallbeige: #ffffff

Letar du efter en metallbeigefärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen metallbeige. En metallbeigefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i metallbeige helfärg och även slipsar med endast inslag av metallbeigefärgat så som metallbeigefärgade ränder, metallbeigefärgade rutor, prickar eller annat metallbeigefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla metallbeigefärgade slipsar på ett och samma ställe!

Metallbeige fluga

Metallbeigefärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga metallbeigefärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i metallbeigefärgat, samt även flugor som har fina metallbeigefärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna metallbeigefärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta metallbeigefärgade flugan just för stunden.

Metallbeige bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande metallbeigefärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av metallbeigefärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt metallbeigefärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris