Mintgrön slips, fluga och näsduk

Mintgrön slips

Mintgrön: #ffffff

Letar du efter en mintgrönfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen mintgrön. En mintgrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i mintgrön helfärg och även slipsar med endast inslag av mintgrönfärgat så som mintgrönfärgade ränder, mintgrönfärgade rutor, prickar eller annat mintgrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla mintgrönfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Mintgrön fluga

Mintgrönfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga mintgrönfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i mintgrönfärgat, samt även flugor som har fina mintgrönfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna mintgrönfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta mintgrönfärgade flugan just för stunden.

Mintgrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande mintgrönfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av mintgrönfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt mintgrönfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris