Mörkblå slips, fluga och näsduk

Mörkblå slips

Mörkblå: #ffffff

Letar du efter en mörkblåfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen mörkblå. En mörkblåfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i mörkblå helfärg och även slipsar med endast inslag av mörkblåfärgat så som mörkblåfärgade ränder, mörkblåfärgade rutor, prickar eller annat mörkblåfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla mörkblåfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Mörkblå fluga

Mörkblåfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga mörkblåfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i mörkblåfärgat, samt även flugor som har fina mörkblåfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna mörkblåfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta mörkblåfärgade flugan just för stunden.

Mörkblå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande mörkblåfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av mörkblåfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt mörkblåfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 352 resultat